< img maualuga = "1" lautele = "1" style = "faaali: leai se" src = "https://www.facebook.com/tr?id=3095432664053911&ev=PageView&noscript=1" /> Tala Fou - Dowell i Abu Dhabi World Future Energy Summit.

Dowell i Abu Dhabi World Future Energy Summit.

Dowell Electronics na auai i le World Future Energy Summit o se faʻaaliga i le Abu Dhabi International Exhibition Centre.

O le fa'aaliga na fa'afiafiaina le mauaina o le silia ma le 30,000 tagata asiasi ma o lea na pisi ai le tulaga i le fa'aaliga atoa.

O le la'asaga muamua lea i le polokalame a Dowell e fa'ailoa ai le tele o a latou oloa (iPower inverters, iPack batterie ma KNESS large inverters) ma auaunaga (EPC ma SI) i le maketi i Sasa'e Tutotonu.Faatasi ai ma le itulagi o loʻo faʻamoemoeina e avea ma nofoaga sili ona tuputupu aʻe i luga o le 2019 ma le 2020, na lagona e Dowell e taua le faʻatūina o la latou faʻailoga i le taimi nei.

Fai mai se failauga mo Dowell “O le tali mai ia i matou na sili atu nai lo le mea na matou faamoemoeina.O loʻo faʻavavevave le maketi i Sasaʻe Tutotonu ma o loʻo i ai le tele o poloketi i le tulaga o fuafuaga e mafai ona matou fesoasoani ai.O tali na sau mai kamupani a le malo ma kamupani tumaoti, e fiafia uma i le aumaia o faiga teu oloa i sasaʻe tutotonu ma matou te manaʻo e fesoasoani ia i latou ina ia mafai.

O le a talanoa le kamupani ma kamupani fiafia i vaiaso o lumanaʻi e faʻamautinoa pe faapefea ona latou fesoasoani ia i latou e ausia a latou sini.

Tagata fa'atau fa'atalanoa ma se tasi o matou tagata fa'atau.

Fa'asalalauga PR

25 Ianuari 2019

 


Taimi meli: Iul-27-2021