< img maualuga = "1" lautele = "1" style = "faaali: leai se" src = "https://www.facebook.com/tr?id=3095432664053911&ev=PageView&noscript=1" /> Malamalamaga o Maketi: Va'aiga o le Maketi i le Global Energy Storage i le 2030

Malamalamaga o Maketi: Va'aiga o le Maketi i le Global Energy Storage i le 2030

1.4GW/8.2GWh

Malosiaga fa'apipi'i i le lalolagi atoa o le fa'atonuina o le teuina o le malosi mo se taimi umi i le 2023

650GW/1,877GWh

Va'aiga Fa'aputu'e ole Malosi'i Fa'apipi'i Malosiaga e teu ai Va'aiga i le Fa'ai'uga o le 2030

E tusa ai ma le suʻesuʻega, o le faʻapipiʻiina o le malosi e teu ai le malosi o le lalolagi e tatau ona paʻu i se faʻamaumauga i le 2023, ma le 42GW/99GWh.Ma o loʻo faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 27% e oʻo atu i le 2030, faʻatasi ai ma faʻaopoopoga faaletausaga o le 110GW/372GWh i le 2030, e 2.6 taimi le faʻamoemoeina mo le 2023.

O sini ma fesoasoani o loʻo faʻaliliuina i le atinaʻeina o poloketi ma suiga o maketi eletise e fiafia i le teuina o le malosi.O le si'itia i luga o fa'ata'ita'iga o fa'ata'ita'iga o lo'o fa'aosoina e le galu o galuega fou e fa'aosoina e le mana'omia o taimi-sii taimi.O maketi o loʻo faʻateleina le vaʻavaʻai i le teuina o le malosi e avea o se auaunaga gafatia (e aofia ai ma maketi gafatia).

I luma o tekinolosi, o maa lithium-ion e faʻaogaina ai meafaitino nickel-manganese-cobalt (NMC) o loʻo leiloa sea maketi ona o lo latou tau maualuga pe a faʻatusatusa i maa lithium iron phosphate (LFP).I le faaopoopo atu i maa Li-ion, o isi tekinolosi e taulaʻi muamua i manaʻoga mo le teuina o le malosi umi (LDES), e naʻo le 1.4GW/8.2GWh o le gafatia faʻapipiʻi faʻatonuina i le lalolagi atoa.o le itulagi o Asia ma le Pasefika ua fa'amauina le 85% o le fa'aogaina fou fa'apipi'i talu mai le 2020.

图片 5

Europa, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika (EMEA) faʻamaumauga mo le 24% o le faʻapipiʻiina o le malosi faʻaletausaga (i le GW) i le 2030. O loʻo faʻaopoopoina e le itulagi le 4.5GW / 7.1GWh o le faʻapipiʻiina o le malosi e teu ai le malosi i le 2022, faʻatasi ai ma Siamani ma Italia e sili atu nai lo o tatou faʻamoemoe muamua. mo mea e teu ai maa i totonu o aiga.O maa a aiga ua avea nei ma puna sili ona tele o manaʻoga e teu ai le malosi i totonu o le itulagi, ma o le a tumau pea le tulaga e oʻo atu i le 2025. E le gata i lea, e sili atu i le € 1 piliona ($ 1.1 piliona) i fesoasoani ua tuʻuina atu i galuega faʻapipiʻi malosi i le 2023, e lagolagoina ai se fa'asologa o galuega fa'asao fou i Eleni, Romania, Sepania, Croatia, Finelani ma Lithuania.Ole faʻapipiʻi faʻapipiʻi gafatia ile EMEA o le a oʻo atu ile 114GW/285GWh ile faaiuga ole 2030, ole faʻatuputeleina 10-faʻateleina ile GW faaupuga, faʻatasi ai ma Peretania, Siamani, Italia, Eleni ma Turkey e taʻitaʻia le auala i tulaga o le gafatia fou.

Asia-Pasefika o lo'o fa'atumauina lona ta'imua i le fa'apipi'iina o le malosi e teu ai le malosi (i le GW) ma o le a tu'uina atu mo le toeitiiti atoa le afa (47%) o fa'aopoopoga fou gafatia i le 2030. O le ta'ita'iga a Saina e mafua i se vaega tele i luga-lalo mana'oga fa'atulafonoina mo matagi tetele. ma le PV e fa'aauupegaina i le teuina o le malosi.O isi maketi ua fausia foi faiga faavae fou e faalauiloa ai le teuina o malosiaga.O Korea i Saute o le a faia ni tauofoga mo le teuina o le malosi e faʻaitiitia ai le lafoaia o malosiaga faʻafouina ma ua tuʻuina atu se faiga faʻavae fou e toe faʻaleleia ai lana pisinisi faʻatau oloa.O Ausetalia ma Iapani o loʻo faʻatautaia uma tauofoga fou mo gafatia mama ma mautu, e fiafia i faʻapipiʻi faʻapipiʻi e ala i le ofoina atu o tau gafatia mo taimi uumi.Ole ofo fou a Initia e mafai ona maua ai avanoa mo le teuina o le malosi i totonu ole maketi fa'atau oloa.Ua si'itia la matou fa'ata'ita'iga mo le fa'aputuina o le fa'aputuina o le malosi (i le GW) i Asia ma le Pasefika i le 42% i le 39GW/105GWh i le 2030, fa'apena ona o le va'aiga fa'atatau ma le fa'afouga o ta'iala mo Saina.

O Amerika o loʻo i tua atu o isi itulagi ma o le a faʻatatau mo le 18% o le faʻaaogaina o le gafatia i le GW i le 2030. O le faʻalauteleina o le faʻafanua faʻafanua ma le lautele o le faʻaogaina o le malosi o le faʻaogaina o gaioiga i totonu o le Iunaite Setete ua faʻaalia ai ua avea ma faʻapogai autu o taʻiala o le decarbonization mo US utilities.I Kalefonia ma Sautesisifo, o poloketi ua tuai ona o le maualuga o le tau o le teuina o le malosi ua faʻamoemoeina ua iʻu lava ina fesoʻotaʻi i le faʻasologa.Ole suiga ole maketi ile maketi ole gafatia ole Chile e mafai ona maua ai le ala mo le faatelevaveina o faʻaopoopoga fou gafatia faʻapipiʻi i maketi o loʻo tulaʻi mai e teu ai le malosi i Amerika Latina.

Faatasi ai ma le sili atu i le 10 tausaga o le poto masani i le teuina o le malosi ma sili atu nai lo le 50 galuega faatino ma le aofaʻi atoa o le 2GWh i le lalolagi atoa, o le a faʻaauau pea ona faʻalauiloa e le Dowell Technology Co., Ltd. le malosi lanumeamata ma faʻatautaia le suiga o le lalolagi i le malosi gafatia!


Taimi meli: Oke-17-2023