< img maualuga = "1" lautele = "1" style = "faaali: leai se" src = "https://www.facebook.com/tr?id=3095432664053911&ev=PageView&noscript=1" /> Tala Fou - 25GW – Photovoltaic Energy Storage Inverters Fa'amoemoega Fa'aletausaga Fa'aletausaga ile 2025

25GW – Photovoltaic Energy Storage Inverters Global Talosaga Manaoga Fa'aletausaga ile 2025

I le lumanaʻi, o le gaosiga o le eletise o le a sili atu ona faʻapipiʻiina i masini e teu ai le malosi, ma o le a avea le photovoltaic energy storage inverters o se tasi o itu taua tau atinaʻe o le alamanuia.

 

O le maketi e teu ai le malosi o loʻo i ai le tele o faʻamoemoega, ma o le manaʻoga mo le faʻaogaina o le eletise e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona faʻateleina.Faatasi ai ma le faateleina o le lauiloa o le malosi fou o le photovoltaic, o uiga fesuisuiai o le gaosiga o le malosiaga o le photovoltaic ma le iloiloga o le maualuga o le atinaʻe ma le tau o le fesuiaiga o taimi, o le tele ma le tele o le gaosiga o le eletise o le a faʻapipiʻiina i masini e teu ai le malosi i le lumanaʻi, ma o le a faʻapipiʻiina le faʻaogaina o le eletise photovoltaic. avea ma se atinae taua i le alamanuia O se tasi o itu.

Photovoltaic Energy Storage Inverters

I tausaga talu ai nei, o malo o atunuʻu eseese na faʻasolosolo ona faʻaofiina faiga faʻavae lagolago talafeagai mo le alamanuia teuina o le malosi.O le fua o tupe teufaafaigaluega i le maketi e teu ai le malosi o loʻo faʻaauau pea ona faʻatuputeleina, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le faʻatulagaina o filifili pisinisi, faʻataʻitaʻiga pisinisi ua faʻateleina le faʻalauteleina, ma faʻavavevave faʻataʻitaʻiga faʻaoga.

 

O le lipoti a le IHS Markit o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o le malosi o le lalolagi i le 2018 Ua oʻo i le 3GW le aofaʻi o uta o le transformer.I le vaʻavaʻai i luma, faʻapea o le lalolagi faʻapipiʻiina le gafatia o photovoltaics e oʻo atu i le 250GW i le 2025 ma o le faʻaogaina o le malosi o le faʻasoaina o le aofaʻi e oʻo atu i le 10%, o le manaʻoga faaletausaga mo le faʻaogaina o le eletise e tatau ona oʻo atu i le 25GW, ma o le manaʻoga mo le faʻaogaina o le eletise e tatau ona tausia. se tulaga tuputupu ae maualuga.

 

Dowell Home Battery Storage System

O le iPower hybrid energy storage inverter ma le iPack home battery pack e galue o se faiga e teu ai le malosi e fesoasoani ai i aiga i le faaitiitia o le faalagolago i le laina, sefe le eletise, tausia mea faigaluega fale pe a pe ma avea le eletise ma le la mo motu ma nofoaga mamao.

 Faiga Fa'akomepiuta Fale

O le pusa o le iPack fale e mafai ona faʻaogaina, 5.12kWh/module ma e mafai ona e faʻatulagaina le gafatia e tusa ai ma uta o meafaigaluega a le fale, e oʻo atu i le 20.49kWh, o loʻo faʻapipiʻiina i sela CATL o loʻo i luga ole 3 cell brands i le lalolagi, 10-tausaga le umi ma 6000 taamilosaga. @70%, 90%DOD, e mafai ona e mautinoa e uiga i le lelei o le maa ma le saogalemu.

 

iPower hybrid energy storage inverter input voltage mai le 150V i le 400V, ma e mafai ona fetaui ma le lithium-ion maa, lead-acid ma isi maa, naʻo le 25KG ma e foliga foliga.

 

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le iPack, vaʻai ile:iPack fale ma'a pusa po'o meli iellen@dowellelectronic.com .

 

Fa'ailoga: faiga e teu ai le malosi, fa'apipi'i e teu ai le malosi, fa'aliliuina e teu ai le malosi, faiga fa'apipi'i ma'a, faiga maa fale, teuina maa fale, pusa maa fale, fa'aliliuga fa'aputuga malosi, fa'aliliuina photovoltaic

 


Taimi meli: Iul-27-2021