Aso sili ona vevela i luga o faʻamaumauga: O se Faamanatuga o le Taua o Malosiaga Faʻafouina Faʻafouina!

O le Aso Gafua nei, Iulai 3, na fa'amauina ai se fa'amaumauga mo le aso sili ona vevela i le lalolagi. O lenei galu vevela e fai ma fa'amanatuga o le mana'oga fa'anatinati e agai atu i vaifofo o le malosi gafataulimaina.

I Dowell, matou te tuuto atu i le faʻauluina o le suiga i se lumanaʻi lanumeamata ma sili atu ona maufetuunaʻi. O le ogaoga o le tau e pei o nei o loʻo faʻaalia ai le taua tele o le teuina o le malosi i le faʻaogaina o le malosi faʻafouina ma faʻamautinoa le mautu o le sapalai malosi. A'o ofoina atu e fofo e teu ai le malosi se auala lelei e pu'e ai, teu, ma tufatufa atu le malosi mama, e mafai ona fa'aitiitia ai le a'afiaga o suiga o le tau ma fausia ai se lalolagi mautu.

E ala i le tu'ufa'atasia o tekonolosi fa'afou fou a Dowell ma puna'oa fa'afouina e pei o le la, e mafai ai ona tatou fausia se atina'e malosi malosi e mafai ona tatalia lu'itau o se suiga vave o le tau. O a matou fofo e faʻamalosia ai tagata taʻitoʻatasi ma pisinisi e pulea o latou manaʻoga malosi ma faʻaitiitia le faʻalagolago i suauʻu.

Tatou faoa le avanoa e faatelevave ai le suiga i se malosiaga mama i le lumanai. Auai Dowell i la matou misiona e tetee atu i suiga o le tau ma fausia se paneta sili atu ona gafataulimaina mo tupulaga a sau.

Faatasi, e mafai ona tatou faia se eseesega!

#Enewable Energy #EnergyStorage #Sustainability #ClimateAction #CleanEnergyFuture

dsdtdf

(Fa'atagaga ia Mark Maslinhttps://lnkd.in/eZ3db5eD)


Taimi meli: Iul-06-2023